FAQ - Vragen

1. Kan de bank onder mij. raam hangen? 

In de meeste gevallen wel ja. Er zijn echter een aantal aandachtspunten. Zo moet er minimaal 53cm hoogte t.o.v. de stoep aanwezig zijn. Wil je advies over jouw specifieke situatie? Neem contact met ons op, dan helpen we je graag. 

2. Wat is de levertijd?

We streven er naar om alle bestellingen binnen twee weken te kunnen leveren. Wil je zeker weten wanneer je jouw bank kan verwachten of kan komen ophalen? Neem dan even contact op met ons, vermeld dan welke bank, welke/hoeveel scharnieren, type hout en lengte je zou willen bestellen. 

3. Kan ik de Echte StadBank ook langer dan 1,5 meter bestellen? 

Nee. De maximale lengte is 1,5 meter. De bank is ontworpen voor twee a drie volwassenen. Wil je roch een langere bank? Kijk dan eens naar de Oneindige StadBank.

4. Hoeveel kilo kan de bank dragen?

Dat is afhankelijk per situatie. De gevelbanken van StadBank worden geleverd met keilbouten van het merk Fischer. Gaten van 16mm moeten hoervoor geboord worden in de muur. De grote keilbouten hebben een hele grote draagkracht.  Dit geeft een zeer sterke verbinding tussen de bank en de gevel. De kracht die de banken kunnen dragen is afhankelijk van het type muur, type baksteen en een juiste montage. 

 

5. Kan ik de Oneindige StadBank ook met Stadicoon bestellen?

Nog niet maar dat gaat waarschijnlijk wel komen. Heb je hier interesse in? Vraag vooral even naar de status en mogelijkheden. 

6. Kan ik de Echte StadBank ook met een ander stadicoon of mijn eigen logo bestellen?

Ja, dat kan. Het is echter voor één bank erg duur om te laten ontwerpen en maken. Neem contact op voor meer informatie. 

7. Kan ik de handleiding ergens vinden? Hoe hang ik een StadBank op?

Ja zeker! Klik HIER om de handleiding te downloaden. 
De StadBank wordt als bouwpakket geleverd. Met zijn tweetjes, de handleiding en het juiste gereedschap een eitje voor iedere doe-het-zelfer.