EIKEN

StadBank Eiken. Rechte onbehandelde eiken planken. Eiken kan jarenlang buiten hangen. De planken worden geschaafd geleverd. Dit betekend dat de planken mooi strak zijn. Je kan de planken zelf nog fijner opschuren voor een nog strakker resultaat.

Eikenhout heeft een natuurlijke karakteristieke uitstraling en is zeer duurzaam. In het hout kunnen mooie noesten zitten.  Het heeft een duurzaamheidsklasse 2, dit betekend dat het 15-25 jaar meegaat. De eiken planken zijn AD gedroogd (lucht gedroogd) en heeft een vochtpercentage tussen 20-27 %. Tijdens het droogproces kunnen er scheurtjes ontstaan in de planken, één van de charmes van eiken.  

De eiken planken zijn goed voor buiten gebruik en een mooie strakke keuze voor de StadBank.
StadBank adviseert de planken jaarlijks te schuren en te behandelen met beits of olie voor een lange levensduur en een mooie uitstraling. 

De Echte StadBank KASTANJE

De Echte StadBank met stadicoon in de scharnieren. De bank hangt vlak tegen de gevel en kan binnen een paar seconden worden opgeklapt tot volwaardige bank met rugleuning. Ingeklapt kan de bank met een eenvoudig hangslot op slot worden gezet. Je krijgt drie KASTANJE planken. De KASTANJE planken geven een strakke maar natuurlijke uitstraling. Lees hier meer over het hout. Op de eerste drie foto's is de StadBank met Kastanje planken te zien.  Wil je graag Robinia planken, neem dan even contact op! Voeg het product maatwerk toe in je winkelmandje als je planken op maat wilt en vermeld de gewenste lengte planken bij het uitchecken. Wil je planken van bijvoorbeeld 1,35 meter, neem dan de StadBank met 1,5 meter + maatwerk. Dan zaag ik er een stukje af. 

Vanaf 549,00 €