De Echte StadBank

De Echte StadBank met stadicoon in de scharnieren.
De bank hangt vlak tegen de gevel en kan binnen een paar seconden worden opgeklapt tot volwaardige bank met rugleuning. Ingeklapt kan de bank met een eenvoudig hangslot op slot worden gezet.

De Echte StadBank is beschikbaar met de volgende opties.

Stadicoon: Utrecht met de Domtoren. Zwolle met de Peperbus. Amsterdam met de drie andreaskruis. Den Haag met de ooievaar. Wil je een ander icoon? stuur een berichtje, dan bespreken we de mogelijkheikheden!

Planken: Drie strakke eiken planken of drie Robinia planken met een schaaldeel als rugleuning voor een prachtige natuurlijke uitstraling.
Ook kan je kiezen om geen planken te bestellen maar een losse set scharnieren. Zo kan je met eigen planken een droombank maken voor aan de gevel. 

Lengte: Een bank van 1,2meter is de standaard. Andere afmetingen zijn verkrijgbaar tegen een meerprijs. De bank is ontworpen om plaats te bieden voor twee volwassenen. Wil je een langere bank? Of een bank voor meer personen? Kijk dan ook eens naar de Oneindige StadBank. 

Kies je voor maatwerk? Stuur een mailtje naar info@stadbank.nl om de afmetingen door te geven of maak een notitie met de afmeetingen bij het afrekenen.  

Kies een variant:

Vanaf 379,00 €